skip to Main Content

Presentació

Catalunya sempre ha estat un hub productiu de referència en la mobilitat, la possible marxa de Nissan de la Zona Franca ens posa davant del mirall i ens interpel·la sobre el futur de la indústria de la mobilitat a casa nostra.

Catalunya ha de treballar per un model de mobilitat més sostenible, respectuós amb l’entorn, menys intensiu en carboni i que sigui compatible amb una aposta industrial a llarg termini.

Des de  la Cambra creiem que hem d’apostar per una indústria que ens permeti recuperar la iniciativa de futur, i desenvolupar tot un nou model adaptat al segle XXI.

Una indústria en l’àmbit de la mobilitat que, amb la capacitat actualment instal·lada en el país, permeti recuperar el pols que sempre hem tingut, tant en la innovació, com en l’exportació i en la internacionalització.

Amb aquest objectiu, la Cambra de Barcelona amb un conjunt de grans institucions i empreses posa en marxa una iniciativa per rebre propostes industrials del sector de la mobilitat sostenible i de futur per al nostre país.

Entre tots ens proposem impulsar les propostes més competitives per fer-les realitat, dins l’impuls europeu que s´està gestant.

El nostre objectiu és treballar per a la industrialització del país i per a la creació de riquesa.

Back To Top