skip to Main Content

Brunch innovació Mobilitat intel·ligent als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE)_28 OCTUBRE a les 12h

Mobilitat intel·ligent als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE): Per uns polígons més accessibles, interconnectats i sostenibles

La quarta revolució industrial ha propiciat una revolució tecnològica amb un fort impacte a la indústria modificant el concepte de Polígons d’Activitat Econòmica (PAE). Aquests canvis organitzatius juntament amb l’emergència climàtica exigeixen flexibilitat en la producció, una nova organització empresarial i una forta aposta per la digitalització. A la vegada que es generen nous reptes i necessitats per fer els PAE més accessibles, interconnectats i sostenibles.

En el proper Brunch d’Innovació, programat pel 28 d’octubre de 2022, al Hubb30 s’exposaran els principals reptes i explorarem, amb els diferents agents del territori, models de creixement al voltant de la mobilitat sostenible i l’accessibilitat dels polígons d’activitat econòmica.

El Hub Industrial de Mobilitat Sostenible participarà en aquesta sessió, per compartir l’experiència i la visió del HubIMS en aquest àmbit.

Inscripcions

Back To Top