skip to Main Content

Programa d’emprenedoria de mobilitat sostenible per a startups del CIAC

El Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya, CIAC, convida a participar al innovador programa d’emprenedoria de mobilitat sostenible per a startups.

Aquest programa és 100% gratuït per als participants.

El programa se centra a oferir una formació completa i especialitzada dividida en 3 mòduls clau, dissenyats per potenciar el creixement i l’èxit de les startups al camp de la mobilitat sostenible. Els mòduls inclosos són els següents:

  1. Cadena de valor de la mobilitat sostenible
  2. Gestió empresarial, emprenedoria i innovació
  3. Tecnologies disruptives

A més de la formació teòrica, els nostres participants tindran la valuosa oportunitat de rebre mentoria de professionals experimentats a l’àmbit de l’automoció i la creació de startups. El nostre equip de mentors està compost per destacats experts que han aconseguit èxits al sector i estan compromesos a guiar les startups en el seu camí cap a l’assoliment dels seus objectius.

El programa es durà a terme a les oficines d’Eurecat durant un període de juliol a setembre i comptarà amb una combinació de sessions presencials i en línia, assegurant-ne la màxima flexibilitat i participació.

Aprofiteu aquesta oportunitat per expandir la vostra xarxa de contactes, adquirir coneixements especialitzats i accelerar el creixement de la vostra startup en un entorn col·laboratiu i d’aprenentatge.

Més informació a enllaç

Back To Top