skip to Main Content

Desafia Berlín Tardor 2023

ICEX Espanya Exportació i Inversions, Red.es i l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Berlín han llançat la segona edició del programa Desafía Berlín.

Un programa inspiracional, d´immersió en un ecosistema innovador, dirigit a startups amb alt component innovador i tecnològic orientades als sectors d´automoció i mobilitat.

L’objectiu d’aquest programa és millorar-ne l’escalabilitat i el creixement perquè siguin capaços de competir a escala global i convertir-se en un referent en els sectors de l’automoció i la mobilitat, posicionant Espanya en el lideratge tecnològic en aquest àmbit.Les empreses interessades a participar al programa d’immersió han d’inscriure’s en aquest enllaç.

DESAFIA Berlín 2023 s’estructura en tres etapes:

  1.  Sessió de preparació (28 i 29 de setembre del 2023): les startups seleccionades participaran en un taller de dos dies a Madrid, on es farà una introducció al programa d’immersió amb alguna sessió pràctica, s’identificaran les fites individuals i es definiran tasques a realitzar com a preparació al programa d’immersió. Seguida d´una sessió virtual, que es fixarà uns dies després de la sessió, per preparar el pitch.
  2. Programa d’immersió: programa de 2 setmanes intensiu a Berlín, del 22 d’octubre al 3 de novembre del 2023.
    Durant aquestes setmanes s’oferirà contingut als participants sobre la cultura de negocis a Alemanya, el mercat i d’altres aspectes generals del país; es faran visites a corporacions, incubadores i centres d’innovació; s’organitzaran activitats de networking; també hi haurà sessions diàries de treball individual amb mentors: revisió de l’assoliment de les fites prèviament fixades i suport individualitzat.
    L´objectiu d´aquestes dues setmanes és que les empreses puguin entrar en contacte de primera mà amb els principals operadors, institucions i empreses i fons d´inversió especialitzats d´aquest ecosistema i puguin aprendre el funcionament de la cultura de negocis local.
  3. Programa Alumni: Creat per a donar continuïtat a l’acompanyament iniciat durant el programa d’immersió, reforçar el sentiment de comunitat i fomentar la creació de xarxes de contactes amb l’objectiu de promoure la generació d’oportunitats comercials i de col·laboració.

Més informació a : Desafia Berlin

El termini d’inscripció finalitza el proper 21 de juliol

Back To Top