skip to Main Content

DESAFIA programa d’immersió – Berlín 2023

ICEX presenta el programa DESAFIA programa d’immersió.

Desenvolupament de tecnologia, drons, eficiència energètica, transmissors, Pertanys a una startup tecnològica del sector de l’automoció o mobilitat? Vols conèixer el mercat alemany a fons per escalar el teu negoci amb seguretat? Llancem, juntament amb Red.es, la primera edició de DESAFIA Berlín 2023.

Es tracta d’un programa inspiracional, consistent en dues setmanes d’immersió a l’ecosistema berlinès, amb visites als principals agents de l’ecosistema, activitats de Networking i sessions de mentoria individuals (procurant mantenir sempre un cert focus als sectors prioritaris). Al final de les dues setmanes hi haurà també un Investors Day, en què les empreses podran fer un pitch (on portaran treballant des de l’inici del programa) davant d’inversors. Encara que l’objectiu no és aixecar inversió, sinó ajudar-les a fer un salt qualitatiu en el seu creixement, a ser més competitives internacionalment.

La convocatòria està publicada al nostre portal Desafia programa d’immersió – Berlín (Alemanya) 2023 (icex.es) i romandrà oberta fins el 31 de març a les 23:59.

El programa és gratuït, però les empreses s’han de costejar les despeses de desplaçament, allotjament i manutenció durant les dues setmanes.

Back To Top