skip to Main Content

Premis als millors projectes d’empreneduria en el sector de l’Energia Eficient

El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya organitza la tercera edició dels Premis “EmErgEnt” als millors Projectes d’emprenedoria en el sector de l’Energia Eficient en motiu de la 8a edició de la “Nit de l’Eficiència”, que tindrà lloc el 14 d’octubre de 2021 al Recinte Modernista de Sant Pau (Barcelona).

Aquests són uns premis adreçats emprenedors i/o start-ups que desenvolupin projectes en el sector de la gestió energètica eficient a Catalunya.

Poden presentar-se a aquesta edició dels Premis “EmErgEnt” aquells emprenedors i/o start-ups que hagin desenvolupat el seu projecte en el sector de la gestió energètica eficient en col·laboració amb universitats, centres de recerca tecnològics o amb alguna entitat/programa d’acceleració/incubació de projectes a Catalunya durant l’any 2019-2020 i que hagin destacat i mostrat el seu talent en l’àmbit de la millora de la gestió energètica en qualsevol àmbit d’actuació.

Fins el 10 de setembre es poden presentar candidatures. Consulta tota la informació al través del següent enllaç o posa’t en contacte amb info@clusterenergia.cat per a més informació.

Back To Top