skip to Main Content

QEV Tecnologies & Nogebus – Autocar interurbà d’hidrògen

Descripció del projecte

Aquest projecte té com a finalitat el disseny i desenvolupament d’una plataforma modular amb sistema de propulsió d’hidrogen instal·lat en un autocar amb estructura lleugera que permeti superar les limitacions de les bateries elèctriques per les dimensions i el pes d’aquests vehicles, superant el simple emmagatzematge d’electricitat i implementant la generació autònoma a través de H2. L’objectiu és mantenir l’autonomia actual del vehicle propulsat amb els mitjans convencionals (gasoil) però anul·lant les emissions C02 i utilitzant com a combustible opcions més sostenibles com l’hidrogen.

QEV TECHNOLOGIES S.L. & NOGEBUS S.L.

QEV Technologies és una enginyeria, especialitzada en el desenvolupament i la fabricació de vehicles elèctrics, ubicada a Montmeló (Barcelona). Actualment, QEV Technologies està focalitzada a transferir el know-how obtingut en competicions de vehicles elèctrics al sector del transport públic, per desenvolupar i produir furgonetes, autobusos i camions elèctrics.

NOGEBUS és una empresa especialitzada en la fabricació de carrosseries per a autocars i disposa de recursos tecnològics d’última generació en tots els àmbits de la seva activitat. Incorpora constantment en els seus autocars els últims avanços en matèria de disseny, habitabilitat, ergonomia i seguretat, el que garanteix vehicles compactes, resistents i molt funcionals.

Oscar Carrasco - Miquel Genabat
ocarrasco@qevtech.com

El Hub Indústria Mobilitat creat per la Cambra de Comerç de Barcelona és el punt de trobada que Catalunya necessita per tornar-se un agent de canvi rellevant i internacional. Entre tothom, cal treballar per a un model de mobilitat sostenible i compatible amb una aposta industrial a llarg termini. Comptar amb el recolzament de la Cambra i l’impuls que suposa, és sinònim d’avançar en la direcció correcta.

Joan Orús, CEO de QEV Technologies S.L.

Back To Top